ctg-2.jpg

Nieuws

ProDelta en CTG breiden samenwerking op Distriport Benelux Rotterdam uit

ROTTERDAM – Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat onze samenwerking met CTG op Distriport Benelux Rotterdam verder wordt uitgebreid.

Per 1 mei jl. huurt CTG circa 3.240 m² extra bedrijfsruimte en circa 410 m² extra kantoorruimte, gelegen aan de Propaanweg 75 te Rotterdam.

Sinds 2007 is CTG een gewaardeerde huurder op ons multimodale complex aan de Butaanweg en Propaanweg te Rotterdam. Zij hebben een enorme groei doorgemaakt en inmiddels huren zij meer dan 37.000 m2 bedrijfsruimte, 1.800 m2 kantoorruimte en circa 13.000 m2 aan terreinen.

Ctg 2

CTG is opgericht in 2000 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende logistieke dienstverlener op het gebied van groupagecontainers, containertransport, verwerking van import en export lading, projectlading en de op- en overslag van zowel koopmansgoederen als ADR- goederen.

We kijken uit naar een verdere succesvolle samenwerking en blijven streven naar innovatie en excellentie in de logistieke sector.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer S. van Zwienen, bereikbaar via 010-8920470 of s.vanzwienen@prodelta.nl.