Kraan-Hovago-2-man.jpg

Hovago Cranes

Your global cranes partner

Hovago is internationaal specialist in mobiele kranen. We importeren, exporteren en verhuren aan klanten wereldwijd. Duizenden kranen van alle merken en typen, verscheept naar alle continenten. Kraanwagens of rupskranen, met telescoop- of traliearm, kranen die geschikt zijn voor alle ondergronden of met speciale banden voor extra ruw terrein. Kwaliteitsmachines van bekende namen als Liebherr, Tadano, Demag, Kobelco, Grove en Terex.

Langdurige samenwerking

Ons doel is om de internationale kranenpartner te zijn voor onze klanten. Dat betekent dat we inzetten op de lange termijn en op een samenwerking waarin onze klanten blind op ons kunnen vertrouwen. Inmiddels kunnen we bogen op meer dan zeventig jaar kennis en ervaring. Hierdoor weten we eigenlijk altijd wel een passende oplossing te vinden. Hoe ingewikkeld of uitdagend de vraag ook is.

Maatwerk

Voor internationale verhuur hebben we zo’n 200 nieuwe en weinig gebruikte kranen, met een hijsvermogen tot 1.250 ton. We bespreken uitgebreid de wensen van onze klanten en passen de kraan desgewenst aan. Ook begeleiden we de aanschaf van nieuwe kranen, waarbij we ervoor zorgen dat die geheel naar wens worden uitgerust.