DSC06284.jpg

ProDelta divisies

Samenwerken vanuit een partnergedachte maakt ondernemen succesvol.

ProDelta Real Estate

ProDelta Real Estate ontwikkelt en belegt in logistiek en industrieel vastgoed. Al meer dan veertig jaar. De vastgoedportefeuille beslaat 95 hectare met ruim 500.000 m² aan bebouwing. ProDelta Real Estate focust op vastgoed in de delta van de Rotterdamse haven en in het gebied tussen de lijn Rotterdam – Ruhrgebied en de lijn Rotterdam – Antwerpen.

ProDelta Real Estate is altijd op zoek naar kansen in de markt. Kansen die vragen om innovatieve en duurzame oplossingen. Uitbreiding van de portefeuille wordt daarom gezocht in bestaande projecten, maar ook in grootschalige (her)ontwikkel locaties. Hierbij streven wij, samen met onze partners, naar het hoogst haalbare resultaat.

Lees meer
DJI_0300.jpg

ProDelta Investments

Succesvol investeren of participeren gaat in onze ogen verder dan het verstrekken van kapitaal. Wij streven naar partnership met ondernemingen waarbij we onze financiële slagkracht kunnen combineren met onze commerciële en strategische ervaring. We zoeken en brengen toegevoegde waarde.

ProDelta is een familiebedrijf dat is opgegroeid met het principe dat iedere onderneming of ondernemer een partner nodig heeft. Zowel in tijden dat het goed gaat, als in tijden dat het incidenteel wat minder gaat. We committeren ons dan ook altijd voor de lange termijn.

Lees meer
JLG-800AJ.jpg

Hovago Cranes

Hovago is een onderdeel van de ProDelta Groep en is gespecialiseerd in de internationale verhuur van en handel in mobiele kranen. Hovago is opgericht in 1946 en is begonnen als handelaar van gebruikte kranen en grondwerkmachines. Inmiddels is Hovago al ruim 70 jaar succesvol actief in de internationale kranen- en hijsmarkt. Ons wereldwijde bereik en onze slagkracht zorgen ervoor dat wij kansen bijtijds spotten en hierop in kunnen spelen.

Vanuit ons hoofdkantoor in Dordrecht begeleiden wij de koop, verkoop en verhuur van kranen aan onze wereldwijde klantengroep. Duizenden kranen van verscheidene leveranciers en makelaardij worden over de hele wereld geëxporteerd. Van de Verenigde Staten en Canada tot Australië en van Zuid-Amerika tot Scandinavië.

Lees meer
Kraan-Hovago-2-man.jpg

PI Impact

PI Impact is deel van de family office van ProDelta. Middels impact investeringen in jonge, innovatieve bedrijven, streven we er naar om naast een financieel rendement ook een ecologisch of sociaal rendement te behalen. PI Impact heeft als missie om te bewijzen dat impact investeren loont en hoopt daarmee meer aandacht en kapitaal voor duurzame initiatieven te stimuleren.

Met PI Impact investeren we zowel direct in bedrijven, als via andere impact fondsen. Middels deze strategie kunnen we met onze investeringen nog meer ambitieuze ondernemers ondersteunen en hebben we een divers portfolio. Onze eerste investering deden we in 2017 en inmiddels telt het portfolio 8 bedrijven en fondsen.

Lees meer
PI-impact-intro-foto.jpg