Prodelta 70 jaar
Nederlands English

Development

Logistiek

ProDelta Real Estate (her)ontwikkelt grootschalige vastgoedprojecten op de markt voor logistiek en industrieel vastgoed. Veel van deze projecten zijn gesitueerd in de havens van Rotterdam, Vlissingen, de provincies Noord-Brabant en Gelderland.

Eén van de kenmerken waarop ProDelta Real Estate potentiële locaties beoordeeld is de multimodale bereikbaarheid. De doelstelling is om op innovatieve en duurzame wijze vastgoed te ontwikkelen. Vastgoed dat futureproof is en mee kan groeien met veranderingen, dankzij hoogstaand design en duurzame materialen. Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar ‘Greenfield’ locaties, de focus ligt ook op grootschalige gebiedsontwikkelingen en ‘Brownfield’ locaties zoals Distriport Benelux.

Om succesvol te kunnen ontwikkelen in het buitenland gaat ProDelta Real Estate altijd op zoek naar lokale partners met deze specifieke marktkennis.


Woningen

Sinds 2010 ontwikkelt ProDelta woningen in Berlijn. Eind 2011 is gestart met de bouw van het eerste project aan de Brunnenstrasse 194. Deze ontwikkeling omvat één winkel, 36 woningen en een onderliggende parkeergarage met 54 parkeerplaatsen. Alle woningen zijn verkocht aan particulieren. De laatste woning werd eind 2013 geleverd. Voor meer informatie kijk op www.city-gardens.de.

In mei 2015 is gestart met de bouw van een tweede woningbouwproject aan de Prenzlauer Allee 44. Dit project omvat 44 huurwoningen, een onderliggende supermarkt en een daaronder gelegen parkeergarage met 47 parkeerplaatsen. De laatste woningen zijn in 2017 opgeleverd en tevens is het totale complex in 2017 verkocht.