Prodelta 70 jaar
Nederlands English

Welkom bij ProDelta Investments

Succesvol investeren of participeren gaat in onze ogen verder dan het verstrekken van kapitaal. Wij streven naar partnership met ondernemingen waarbij we onze financiële slagkracht kunnen combineren met onze commerciële en strategische ervaring. We zoeken en brengen toegevoegde waarde.

ProDelta is een familiebedrijf dat is opgegroeid met het principe dat iedere onderneming of ondernemer een partner nodig heeft. Zowel in tijden dat het goed gaat, als in tijden dat het incidenteel wat minder gaat. We committeren ons dan ook altijd voor de lange termijn.

ProDelta Investments participeert zelfstandig met een minderheids- of meerderheidsbelang. Hierbij zien wij de deelname van het management met kapitaal in de organisatie als randvoorwaarde voor participatie. Wij co-investeren graag in samenwerking met andere private equity organisaties om competenties onderling te combineren. Het merendeel van onze investeringen ligt op het vlak van buy-outs en expansie-financieringen.

Binnen deze divisie richten wij ons op ondernemingen die qua activiteiten aansluiten op de activiteiten van onze bestaande partners. Hierbij focussen we op het middenbedrijf, actief in handel en industrie en met een hoge graad van innovatie. Hierbij valt te denken aan verhuur, lifting, logistiek vastgoed en “asset based-” of handelsondernemingen.

Ondernemingen waarin ProDelta o.a. participeert zijn Riwal en Holland Lift.

                             

ProDelta Holding B.V.
Parklaan 9
3016 BA Rotterdam
The Netherlands

T +31 (0)10 89 20 470
F +31 (0)10 89 20 480
E info@prodelta.nl
L Google maps