DJI_0052.JPG

Nieuws

ProDelta koopt bedrijfsgebouw gelegen aan de Lekstraat 3 in Oss

ROTTERDAM – Onlangs heeft ProDelta het bedrijfsgebouw gekocht gelegen aan de Lekstraat 3 in Oss. Het betreft een bestaand bedrijfsgebouw van circa 3.000 m2 gelegen op 5.895 m2 eigen grond. Het gebouw is langjarig verhuurd aan Van Raakstaal Oss B.V..

'

Van Raakstaal is een vooraanstaand bedrijf gevestigd in Oss, dat zich toelegt op hoogwaardige metaalbewerking en constructie. Met een scala aan diensten, waaronder lasersnijden, kanten, lassen, verspaning, montage en oppervlaktebehandeling, biedt Van Raakstaal op maat gemaakte oplossingen voor diverse industrieën.

Van Raakstaal heeft vestigingen in Tilburg, Oss, Duiven, Barneveld, Roermond, Wijchen Barneveld en Asten (Janssen Staal).

DJI 0042

Onderhavig bedrijfsgebouw past uitstekend in de portefeuille van ProDelta, aangezien het direct gelegen is naast het bedrijfscomplex van Vos Logistics. Dit bedrijfscomplex is gelegen op bijna 13 hectare eigen grond en is sinds 2014 in bezit van ProDelta. ProDelta breidt hiermee haar strategische positie binnen de gemeente Oss verder uit.

Verkoper, een particuliere belegger, werd vertegenwoordigd door ELSI Real Estate Partners. ProDelta werd juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer S. van Zwienen, bereikbaar via 010 – 89 20 470 of s.vanzwienen@prodelta.nl.

DJI 0053