1521-luchtfoto-voorzijde_03.jpg

Nieuws

Nieuwbouwontwikkeling ProDelta volledig verhuurd

In december 2022 is het door ProDelta ontwikkelde Distributiecentrum Frankeneng te Ede opgeleverd. Het complex omvat circa 41.120 m² magazijnruimte, 7.453 m² mezzanine en 1.792 m² kantoorruimte. Het biedt maximale kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Met name de vrije stapelhoogte van 15,20 meter is uniek in Nederland. Het gebouw is gecertificeerd op het niveau BREEAM “excellent”.

Het totale complex is inmiddels langjarig verhuurd aan een drietal bedrijven, te weten: Brocacef, Unilin en Lobbes.

Bij de transacties met Lobbes en Brocacef Groep werd ProDelta begeleid door 1530 Real Estate en Zoonen Commercieel Vastgoed. De transactie met Unilin Group werd begeleid door JLL.

1521 luchtfoto voorzijde 03

Brocacef Groep is een groep van ondernemingen, actief op het gebied van de gezondheidszorg. Ze zullen dit complex vooral gaan gebruiken voor de distributie van geneesmiddelen en medische producten.

Ze willen dé zorgpartner zijn waar mensen bewust voor kiezen. Brocacef is daar waar consumenten en zorgprofessionals behoefte hebben aan advies over een gezonde leefstijl, de juiste medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen.

Unilin Group is een internationale onderneming gericht op het gebied van interieurdesign en bouwoplossingen. Wereldwijd werken er circa 8.200 medewerkers op meer dan 105 locaties.

Binnen Unilin Group vind je vijf divisies met elk hun specifieke expertise. Samen zijn ze goed voor meer dan vijftien toonaangevende merken. Deze vijf divisies zijn: Flooring, Panels, Insulation, Technologies en Godfrey Hirst.

Lobbes is de grootste online speelgoedwinkel van Nederland en heeft een webshop met meer dan 25.000 verschillende speelgoedartikelen. Lobbes bestaat reeds sinds 1989 en zij doen met meer dan 150 mensen elke dag hun best om klanten te verwonderen. In het hoogseizoen werken ze met wel 280 mensen aan de website en alle bestellingen.

Ede 6
Ede 1
Ede 11