Prodelta 70 jaar
Nederlands English

DC Vlissingen

DC Vlissingen is gesitueerd bij de zeehaven van Vlissingen, welke een zeer strategische ligging heeft tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Recentelijk is de achtergelegen Scaldiahaven geopend, wat een extra impuls geeft aan de haven en waardoor het complex zowel per weg als water uitstekend is ontsloten. In overleg met de verhuurder behoort de aanleg van een spooraansluiting ook tot de mogelijkheden.

Het complex van ca. 30.300 m² is door brandvertragende wanden in drie ruimten verdeeld van elk 10.100 m². Het complex is volledig verhuurd aan Bulk Terminal Zeeland.


Status :
Verhuurd

Type :
Opslag- en distributieruimte

Bereikbaarheid :
Op relatief korte afstand van Vlissingen-Oost zijn drie aansluitingen op de A58 gesitueerd (Oost-Souburg, Middelburg en Heinkenszand). De verbindingswegen met het nationaal wegennet voeren niet door woonkernen. Belangrijke achterlandverbindingen zijn de N57
(Midden-Zeelandroute), de veerverbindingen (Zeeuws-Vlaanderen en België) en de A58 (richting Bergen op Zoom) in samenhang met de toekomstige Zoomweg (Rotterdam-Antwerpen).

Gebruiksmogelijkheden :
Opslag en distributieruimte voor handelsgoederen.

Adres :
San Marinoweg 16, 18 en 20

Postcode :
4389 PS

Plaats :
Vlissingen (Ritthem)

Land :
Nederland

Metrage :
Ca. 30.300 m²