Prodelta 70 jaar
Nederlands English

Commodity/ADR Park Rotterdam

Commodity Park Rotterdam omvat in totaal ca. 71.000 m² hoogwaardige bedrijfsruimte verdeeld over drie gebouwen van respectievelijk ca. 19.000 m² en 2 x ca. 26.000 m². De opslag van commodities zoals cacao, koffie, metalen (non-ferrous) en plastics moeten aan zeer stringente en specifieke eisen voldoen. Daarom werd Commodity Park Rotterdam in nauwe samenwerking ontwikkeld met diverse betrokken overheidsinstanties. De loodsen zijn zeer goed beveiligd, daar zij volledig zijn uitgevoerd in beton (kolommen, liggers, vloeren en gevels). De robuuste betonbouw maakt het project tevens duurzaam: levensduur, energiezuinigheid en toekomstig hergebruik van materialen staan daarbij voorop. Vanzelfsprekend voldoen de loodsen aan de meest actuele eisen, vastgesteld door de diverse betrokken overheidsinstanties voor de opslag van commodities, met name voor wat betreft cacao. Om cacao veilig voor langere termijn te kunnen opslaan, zijn de drie gebouwen volledig in compartimenten verdeeld in units vanaf ca. 2.150 m². Commodity Park Rotterdam voldoet niet alleen aan de laatste eisen, het overtreft ze zelfs, zodat ook tegemoet kan worden gekomen aan toekomstige ontwikkelingen op veiligheidsgebied en gebruik.


Status :
Verhuurd

Type :
Opslagruimte voor commodities

Bereikbaarheid :
Eigen vervoer:
Commodity Park Rotterdam is gunstig gelegen langs rijksweg A15/N15 (Europoort-Nijmegen).
Na de Suurhoffbrug is Commodity Park Rotterdam te bereiken via de afslag Oostvoorne (havennummer 7000-7100), de Dolfijnweg 2-58.

Openbaar vervoer:
Met openbaar vervoer is Commodity Park Rotterdam bereikbaar via enkele busdiensten.

Vloeroppervlakte :
Commodity Park Rotterdam omvat in totaal drie gebouwen

Gebouw 1: ca. 19.000 m² in units vanaf 2.150 m²
Gebouw 2: ca. 26.000 m² in units vanaf 2.575 m²
Gebouw 3: ca. 25.931 m² in units vanaf 2.575 m²

Door de kolomvrije overspanning van 36 meter is iedere unit volledig vrij indeelbaar. Alle units zijn voorbereid op in te bouwen kantoorruimte. De afmeting en de gewenste kwaliteit zal in overleg met de huurders worden bepaald.

Gebruiksmogelijkheden :
Het project is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond en Dienst Centraal Milieubeheer Rijnmond en is dé oplossing voor de veilige opslag van termijngoederen, waaronder cacao, koffie, metalen (non-ferrous) en plastics.

Adres :
Dolfijnweg 2 - 58

Postcode :
3199 MD

Plaats :
Rotterdam

Land :
Nederland

Metrage :
Ca. 71.000 m²