Prodelta 70 jaar
Nederlands English

Distriport Waalhaven

Nederland wordt al jarenlang beschouwd als de logistieke Gateway to Europe. Binnen Nederland is de Rotterdamse haven voor veel bedrijven een gewilde locatie waaruit zij hun opslag- en distributie activiteiten ontplooien. De Rotterdamse Waalhaven bestaat al 100 jaar en is het grootste gegraven havenbassin ter wereld. De Waalhaven heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de haven en is nog steeds een gebied met grote economische waarde. Door de ligging binnen de ruit van Rotterdam en de goede bereikbaarheid vormt de Waalhaven een belangrijke uitvalsbasis voor haven gerelateerde bedrijven. Om deze unieke positie te behouden en te verbeteren zet het Havenbedrijf Rotterdam zich al geruime tijd in voor een revitalisering van het gebied. Distriport Waalhaven maakt hier onderdeel van uit en zal een nieuwe impuls geven aan het gebied. Het distributiecomplex komt tegemoet aan de alle moderne logistieke eisen nu.

Nadat de Hilgersweg wordt onttrokken zal de huidige bebouwing aan beide zijden plaats maken voor een nieuw ‘’state of the art’’ distributiecentrum van ruim 32.000 m².

Fase 1 betreft units 1 t/m 3 met een totaal oppervlak van 11.650 m²

Fase 2 betreft units 4 t/m 8 met een totaal oppervlak van 20.350 m²


Status :
Verhuurd

Type :
Bedrijfsruimte met kantoorruimte

Bereikbaarheid :
Door de ligging binnen de ruit van Rotterdam, vrijwel direct aan de A15 (Maasvlakte - Nijmegen) is Distripark Waalhaven uitstekend bereikbaar via afslag 18-Pernis richting Heijplaat. De A15 is de belangrijkste verkeersader in het Rotterdamse haven- en industriegebied en wordt momenteel verbreed tot aan Vaanplein met als doel: minder files en een betere doorstroming. Het project Verbreding A15 is in 2015 gereed.

Met het openbaar vervoer is Distripark Waalhaven bereikbaar via diverse busdiensten.

De rail en home terminal liggen op steenworp afstand.

Adres :
Van Weerden Poelmanweg 28 (3088 EB)
Van Riemsdijkweg 51 - 53 (3088 HB)

Postcode :
3088 EB / 3088 HB

Plaats :
Rotterdam

Land :
Nederland

Metrage :
11.453 m² (Fase I)