Prodelta 70 jaar
Nederlands English

Distriport Bergen op Zoom

Op industriegebied Noordland in Bergen op Zoom heeft ProDelta het nieuwe Europese distributiecentrum (EDC) van ruim 20.000 m² voor Forever 21 ontwikkelt. Het nieuwe EDC is in augustus 2015 opgeleverd en is verhuurd op basis van een langdurige huurovereenkomst. Forever 21 heeft een optie genomen op een uitbreiding van nog eens 15.000 m². Het EDC heeft een hoogwaardig duurzaamheidsniveau, waarbij er een BREEAM-NL certificaat is behaald van ‘VERY GOOD’. Dit betreft een score van tenminste 55%.


Status :
Verhuurd

Type :
Multifunctioneel distributiecomplex geschikt voor de op- en overslag van koopmansgoederen

Bereikbaarheid :
Bedrijventerrein Noordland maakt onderdeel uit van bedrijventerrein TNP (Theodorushaven, Noordland, De Poort) en is direct gelegen aan het Schelde – Rijn kanaal, centraal gelegen tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam.

Het doortrekken van de A4 heeft geresulteerd in een zeer snelle verbinding tussen Rotterdam en Antwerpen. De naastgelegen nieuwe containerterminal (MCT) aan de Buitenhaven waarborgt een goede multimodale ontsluiting. Dit maakt Bergen op Zoom tot ideale vestigingsplaats voor bedrijven.

Adres :
Conradweg 3 t/m 7

Postcode :
4612 PT

Plaats :
Bergen op Zoom

Land :
Nederland

Metrage :
20.000 m²