Prodelta 70 jaar
Nederlands English

Bedrijventerrein Rietveldenweg 32, Den Bosch

Op bedrijvenpark Rietveldenweg 32 bevinden zich 11 gebouwen, zogenaamde Plants, welke geschikt zijn voor verschillende doeleinden. De kantoor-, opslag- en productieplants zijn in het verleden eigendom geweest van AMP (Tegenwoordig Tyco Electronics Nederland), maar inmiddels door verschillende toonaangevende bedrijven in gebruik. Kenmerkend zijn de technologisch hoogwaardige activiteiten die er plaats vinden op het gebied van research en development, de Plants hebben daarom een open karakter en hebben veel daglichttoetreding. De goede parkeerfaciliteiten, de ruime bestemming en flexibiliteit maken bedrijvenpark de Rietveldenweg 32 tot een toekomstbestendig complex.In 2011 is ProDelta gestart met de revitalisering van haar bedrijvenpark aan de Rietveldenweg 32. Zo zijn onder andere het distributiecentrum (Plant 6) en de naastgelegen Plant 3 geheel gerenoveerd.In 2015 heeft ProDelta overeenstemming bereikt met GTO Holding B.V. over de gedeeltelijke verkoop van het bedrijvencomplex. Het betreft de verkoop 33.342 m² eigen grond waarop Plant 1, 2, 7, 8, 9, 10 en 11 zijn gerealiseerd met een totaaloppervlakte van ca. 18.500 m² VVO.Deze verkoop past binnen de strategie van ProDelta om primair te investeren in logistiek vastgoed.


Status :
Verhuurd

Type :
Hoogwaardige bedrijfsruimte, distributiecomplex, opslag- en kantoorruimte

Bereikbaarheid :
Eigen vervoer:
Rietveldenweg 32 is per auto zeer goed bereikbaar. Het bedrijventerrein ligt direct aan afslag 46 van rijksweg A59, die direct aansluiting geeft op de Rijksweg A2 (Amsterdam-Eindhoven).

Openbaar vervoer:
Rietveldenweg 32 ligt op steenworp afstand van het centrum. Vanaf het Centraal Station is Rietveldenweg binnen 10 minuten bereikbaar met meerdere stadsbussen.

Vloeroppervlakte :
Plant 3 3.250 m² opslag- en kantoorruimte
Plant 4 2.580 m² kantoorruimte
Plant 5 3.400 m² kantoorruimte
Plant 6 5.500 m² distributiecentrum

Parkeergelegenheid :
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Gebruiksmogelijkheden :
Onder andere hoogwaardige bedrijfsruimte, distributiecomplex, opslag- en kantoorruimte.

Adres :
Rietveldenweg 32

Postcode :
5222 AR

Plaats :
’s-Hertogenbosch

Land :
Nederland

Metrage :
Ca. 15.065 m²

Beschikbaarheid :
Verhuurd